KOCAELİ / KANDIRA - Kaymaz Araman Ortaokulu

Kaymaz Araman Ortaokulu

Kaymaz Araman Köyü / KANDIRA / KOCAELİ
Vizyon
VİZYONUMUZ HEDEFLİYORUZ Kİ; Okulumuzda bilgiyi bellemek değil, öğrenmeyi öğrenmek temel ihtiyaç kabul edilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ; Her öğrencimiz, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisi kazanabilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ; Her öğrencimiz kendi fiziksel ve zihinsel yeteneklerinin ve sınırlamalarının bilinci ile mevcut ve gelecekteki eğitsel ihtiyaçlarının farkına varabilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ; Her öğrencimiz kendisi ile barışık olsun ve çevresi ile etkili iletişim becerisi kazanabilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ; Velilerimiz okul toplumundaki vazgeçilmez yerini alabilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ; Her öğrencimiz teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip olabilsin ve her veli öğrencisine gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri edinmek için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
Misyon
MİSYONUMUZ Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
OKULUMUZ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 20 ÖĞRENCİYİ SINAVLA YERLEŞTİRMİŞ VE 20 OKUL ARASINDA 7. SIRADA YER ALMIŞTIR
08.45-15.15
KALORİFERLİ