KOCAELİ / KANDIRA - Kaymaz Araman Ortaokulu

Etkin Sesli Okuma Yarışması

Kandıra’da her sene düzenlenen Etkin Sesli Okuma Yarışması bu sene de Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Öğrenci velileri , öğretmen ve idarecilerin de dinleyici olarak katıldığı programda 4. Sınıf öğrencileri hikayelerini en güzel biçimde okumak için yarıştılar. Köy okulları ve merkez okullarından gelerek yarışmaya katılan öğrenciler dinleyenleri okudukları hikayelerle hem eğlendirdiler hem de düşündürdüler. Keyifli anlara sahne olan yarışma Türkiye’de güzelokuma ve okuduğunu anlama dalında ilk olma özelliğini taşıyor. Bu sene 4.sü düzenlenen yarışmada tüm öğrencilere bol bol hediyeler dağıtıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler şu şekilde oluştu.

1. Nisanur KAN (Kefken İlkokulu) Tablet
2. Yağmur ŞAHİN ( Zafer İlkokulu) 1 Gram Altın
3. Sinem YAREN CANDAN (Yusufça İlkokulu) Yarım Gram Altın

Ayrıca yarışmaya giren tüm öğrencilere akıl oyunları ve hikaye kitabı hediye edildi.

18-01-202418-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 12:21 - Görüntülenme: 43